Menu

Ga ontspannen jouw bevalling tegemoet met deze gratis ontspanningssessie via TEAMS en:

Meld je nu gratis aan voor een 1-op-1 ontspanningssessie van 30 minuten via TEAMS!

Let op: ik geef deze sessie maar beperkt weg, vraag jouw sessie dus snel aan om een plek te garanderen!
  Ontspanning voor, tijdens en na jouw bevalling

  Sinds 3 jaar heb ik, Liesbeth van den Hooven, een eigen praktijk ‘Vita Pulchra Counselling en coaching’. Mijn motto ‘Vita Pulchra est’ betekent ‘het leven is mooi’. Mensen helpen om een mooier leven te krijgen is dan ook mijn missie.

  Als moeder van 2 inmiddels volwassen dochters heb ik 2 bevallingen en alles wat daarbij komt kijken zelf ervaren. Het waren de mooiste maar ook de meest spannende en stressvolle periodes in mijn leven. Met een betere voorbereiding, gecombineerd met inzicht en ontspanning tijdens mijn zwangerschap, was ik met minder stress de bevallingen ingegaan.

  Hoe meer ontspannen jij bent hoe soepeler de bevalling kan verlopen en hoe kleiner de kans op medische complicaties bij jou of jouw kindje. Ook een ontspannen partner heeft positieve invloed op een fijnere bevalling.

  Mijn persoonlijke ervaringen in combinatie met mijn werkervaring als Counsellor en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn Doula opleiding wil ik graag inzetten om jou te begeleiden naar een meer ontspannen bevalling.

  Ook jouw partner is van harte welkom om deel te nemen aan een ontspanningssessie.

  Bevallen met minder stress!