Menu

Kosten per gesprek  (ca. 60 min) € 80,- vrijgesteld van BTW

Kennismakingsgesprek  (ca. 30 min) gratis

Indien een afspraak niet minimaal 24 uur van te voren wordt afgezegd of niet wordt nagekomen wordt het totale bedrag in rekening gebracht. (tenzij overmacht)

Vergoedingen zorgverzekering

De meeste zorgverzekeringsmaatschappijen vergoeden (een gedeelte) vanuit de aanvullende zorgverzekering. Het gaat  niet af van je eigen risico. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Op de website van Zorgwijzer.nl vindt je een overzicht van vergoedingen, klik hier om naar de website te gaan. Je kunt het ook voor alle zekerheid voorafgaande aan het traject navragen bij je zorgverzekeraar.

Betalingen

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat je direct na de behandeling de factuur krijgt. Betalingswijze van de behandelingen geschied in onderling overleg contant of kan per consult overgemaakt worden. De kosten kun je vervolgens ter declaratie bij jouw zorgverzekeraar aanbieden.

Ben je verhinderd?

Ik verzoek je dringend behandelingen uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen. Is dit niet mogelijk, ben ik vanzelfsprekend genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Registraties

ABvC lidnummer: 118251;

RBCZ licentienummer: 200553R

RBCZ

KvK nr.: 73096407

Opleidingen:

Studie Psychologie  – Open Universiteit heden
Certificaat HBO Module Counselling bij depressie – SCN 2020
Diploma Counselling bij depressie en rouw – Civas 2020
Diploma PSBK – Con Amore 2019
Diploma HBO Stress-Counselling – SCN 2018
Certificaat HBO module Coaching 2014
PSBK jaarlijkse bijscholing
Reanimatie diploma & AED  

Kosten per gesprek  (ca. 60 min) € 80,- vrijgesteld van BTW