Menu

We zijn erg aan huis gebonden momenteel, een van de beperkingen nu met de vele coronabesmettingen. Toch heeft deze tijd ook mooie kanten. Je kunt eens stil staan bij de invulling van je leven. Inmiddels ben ik al weer ruim een half jaar actief als vrijwilliger bij de Depressie Vereniging en heb zojuist een dienst gedraaid bij de DepressieLijn. Heerlijk om de mensen die bellen een luisterend oor te kunnen bieden. Het ervaren van dankbaarheid voor dit luisteren, meedenken en geruststellen geeft veel positieve energie en zingeving aan mijn eigen leven.

Wil jij ook op zoek naar een zingevende bezigheid? Misschien kan ik jou helpen op je zoektocht hierbij. Neem vrijblijvend contact met me op. Momenteel heb ik nog ruimte voor nieuwe clienten. Ik werk voornamelijk online. De aanvullende zorgverzekering vergoedt mijn consulten. Een mooie kans om aan jezelf en jouw geluk te werken.